KERJASAMA USM-TUT KETENGAHKAN PENYELIDIKAN NEUROKOGNITIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 21 September 2016 - BRAINetwork Centre for Neurocognitive Science (BRAINetwork), Pusat Pengajian Sains Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) dan Toyohashi University of Technology (TUT), Jepun menjalinkan kerjasama dengan menjalankan penyelidikan dalam bidang neurokognitif menerusi MOA yang dimeterai pada tahun 2013.