HUBUNGAN MALAYSIA PAKISTAN PERLU DIPERTINGKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 September 2016 - Hubungan antara Pakistan dan Malaysia terutamanya dalam pendidikan tinggi wajar dipertingkatkan lagi dalam memanfaatkan kekuatan yang ada dengan melibatkan pelbagai bidang kepakaran.