DBKL RAKAN STRATEGIK BAHARU PIPPA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 September 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Inovasi dan Produktiviti Perkhidmatan Awam (PIPPA) akan berkolaborasi dengan Institut Latihan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (ILDBKL) dalam penganjuran latihan bagi pembangunan modal insan.