The Use Of Selected Prebiotics And Probiotic In Feed Development For Striped Catfish (Pangasianodon Hypophthalmus, Sauvage, 1878) Juveniles: Effects On Growth Parameters And Health Status - Sutriana, Amalia (2017)
Satu siri eksperimen telah dijalankan untuk memahami bagaimana probiotik dan prebiotik dapat meningkatkan prestasi pertumbuhan dan menggalakkan status kesihatan ikan patin berjalur juvena