The Effects Of Customer Experience And Customer Equity Dimensions In Building Service Loyalty In Private Hospitals Of Bangladesh - Nadia Farhana, Nadia Farhana (2017)
Konsep ‘pengalaman pelanggan’ telah membangun sebagai bidang kajian besar dalam bidang pemasaran. Walaupun tumpuan lebih diberikan kepada penyelidikan berpengalaman sejak penghujung abad ke-20, terdapat kekurangan bukti empirikal ke atas pengalaman pelanggan dan kesannya ke atas persepsi pelanggan dan kelakuan terutama dalam sektor penjagaan kesihatan