Geophysical Parameters Determination Using 2-D Resistivity Imaging And Ground Penetrating Radar For Subsurface Structures - Saharudin, Muhamad Afiq (2017)
Kaedah pengimejan keberintangan 2-D dan radar tusukan bumi adalah kaedah geofizik yang boleh digunakan untuk mengkaji subpermukaan. Kawasan kajian terletak di Pulau Pinang, Perlis, Kedah dan Kelantan