Appropriating The Fibonacci Series In Original Music Compositions - De Zubiria, Juan Pablo (2017)
Semenjak zaman dahulu hingga ke zaman kini, terdapat banyak hubungan diantara muzik dan matematik, dan kedua-dua perkara ini terletak pada teras idea dan konsep manusia