USM TAWAR DWI IJAZAH LAKSANA PENDIDIKAN FLEKSI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 September 2016 - Para pelajar tahun kedua Universiti Sains Malaysia (USM) kini berpeluang mendapat ijazah Sarjana Muda kedua bukan dalam.bidang yang sama dengan pengajiannya sekarang selaras dengan pelaksanaan pendidikan fleksi dengan jumlah pengambilan terhad mulai sidang akademik ini.