SEMINAR ISU AKIDAH DI MEDIA SOSIAL PERKASA PELAJAR DENGAN MAKLUMAT SEMASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 17 September 2016 - Persatuan Rakan Masjid, Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan dan Bahagian Penyelidikan, Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kelantan (JAHEAIK) menganjurkan Seminar Isu-Isu Semasa Akidah Di Media Sosial Peringkat Institusi Pengajian Tinggi 2016 di sini untuk memperjelas tentang akidah ahli Sunnah Wal Jama’ah kepada pelajar agar tidak terpengaruh dengan dakyah di media sosial.