PPA SASAR KUMPUL LEBIH 2000 ALUMNI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 September 2016 - Pejabat Perhubungan Alumni (PPA) Universiti Sains Malaysia (USM) menyasarkan untuk mengumpul lebih 2,000 alumni USM dalam pelbagai program pada tahun ini.