PAKAR 16 NEGARA BINCANG TANGANI EKSTREMISME TANPA KEGANASAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 September 2016 - Pakar daripada 16 negara berkumpul di sini selama tiga hari bermula hari ini untuk berbincang usaha menangani ekstremisme tanpa keganasan.