NUR AZZALIA TERPILIH WAKILI MALAYSIA KE 3MT ASIA PASIFIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 September 2016 – Calon Ph.D Universiti Sains Malaysia (USM), Nur Azzalia Kamarulzaman terpilih mewakili Malaysia dalam pertandingan 3 Minutes Thesis (3MT) 2016 di peringkat Asia Pasifik yang akan berlangsung di The University of Queesland, Australia pada 30 September ini.