NOSTALGIA 30 TAHUN PALAPES ‘86 USM DISAMBUT MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 September 2016 - Nostalgia 30 Tahun Palapes '86 USM disambut meriah dengan kehadiran 40 orang Alumni Palapes USM tahun 1986 berkumpul kembali di Universiti Sains Malaysia (USM).