DUA SAINTIS WANITA USM RANGKUL ANUGERAH L'OREAL-UNESCO - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Sept. 2016 – Dua saintis wanita muda Universiti Sains Malaysia (USM) mengharumkan nama Universiti, sekaligus mencatat pencapaian cemerlang peribadi apabila terpilih merangkul Anugerah L'Oréal-UNESCO yang diwujudkan khas untuk menghargai sumbangan besar penyelidik wanita dalam pembangunan bidang sains di Malaysia.