DR. FATEHAH DIPILIH SEBAGAI PENERIMA ANUGERAH L'OREAL-UNESCO - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 19 September 2016 – Pensyarah Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam, Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Fatehah Mohd Omar dipilih sebagai salah seorang penerima Anugerah L'Oréal-UNESCO untuk Wanita di Anugerah Sains melalui penyelidikan beliau bertajuk “The Importance of Determining Zeta Potential and Hydrodynamic Diameter to Characterize Suspended Solids in Palm Oil Mill Effluent (POME)” baru-baru ini.