DR. NETHIA MOHANA TERIMA GERAN PENYELIDIKAN L’OREAL-UNESCO JALANKAN KAJIAN KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 September 2016 – Pensyarah di Pusat Pengajian Sains Kajihayat Universiti Sains Malaysia (USM) Dr. Nethia Mohana menjadi penerima geran penyelidikan daripada ‘L'oreal- UNESCO for Women in Science National Fellowship 2016 yang bernilai RM30,000.