USMKK LAKSANA IBADAH KORBAN BERSAMA PENDUDUK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 14 September 2016 - Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan mengadakan program ibadah korban bersama penduduk sekitar mukim Kampus Kesihatan hari ini. Program sempena Hari Raya Aidiladha 1437H ini istimewa kerana penggemblengan kerjasama pelajar dan staf USM serta penduduk melapah daging lembu untuk diagihkan kepada mereka yang terlibat.