USM JAYAKAN WORLD QURAN HOUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 11 September 2016 - Komunuti kampus dan khariyah masjid Universiti Sains Malaysia (USM) turut menjayakan program bacaan Al-Quran serentak World Quran Hour. Menurut Pengarah Pusat Islam USM Profesor Dato' Dr. Muhamad Idiris Saleh, lebih 350 orang memenuhi Mesjid Al-Malik Khalid termasuk Naib Canselor Profesor Dato' Dr. Omar Osman sejak jam 8.30 pagi.