RUHANI ALI TERIMA DARJAH SULTAN AHMAD SHAH PAHANG (D.S.A.P.) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PAHANG, 14 September 2016 - Pensyarah Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datin Ruhani Ali hari ini dikurniakan Darjah Sultan Ahmad Shah Pahang (D.S.A.P.) yang membawa gelaran Dato'.