PPSP USM WUJUDKAN ‘DIRECTORY OF EXPERTISE’ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 8 September 2016 – Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) melancarkan laman sesawang 'Directory of Expertise' (www.medic.usm/expertsppsp (http://www.medic.usm/expertsppsp)) bagi menarik minat lebih ramai penyelidik di dalam dan luar negara meneroka kepakaran bersama sebagai platform untuk kepakaran pensyarah-pensyarah PPSP dalam satu pangkalan data.