KONVOKESYEN KE-54 USM 24-27 OKTOBER 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 September 2016 – Seramai kira-kira 5,947 orang graduan akan menerima ijazah dan diploma dalam Upacara Konvokesyen Universiti Sains Malaysia (USM) Ke-54 yang akan diadakan pada 24 hingga 27 Oktober 2016 selama 4 hari (Isnin hingga Khamis) dalam 8 Sidang di Dewan Tuanku Syed Putra USM Pulau Pinang.