KAMPUS KEJURUTERAAN KORBAN LAPAN EKOR LEMBU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 14 September 2016 – Sebanyak lapan ekor lembu dikorbankan dalam Majlis Korban peringkat Kampus Kejuruteraan, USM sempena sambutan Hari Raya Aidiladha di sini hari ini.