JALINAN KERJASAMA BIDANG KOMUNIKASI DIMETERAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 September 2016 – Jalinan kerjasama melalui penandatanganan Memorandum Perjanjian (MoA) bagi bidang komunikasi antara Universiti Sains Malaysia (USM) dan Universitas Mercu Buana (UMB), Yogyakarta telah dimeterai dalam satu majlis ringkas di sini hari ini.