FIT SISWI 2.0 BUDAYAKAN AKTIVITI KESUKANAN SISWI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAI PINANG, 9 September 2016 - "Wanita Sihat, Cakna Dunia" merupakan tema penganjuran Program Fit Siswi 2.0 dalam melahirkan siswi yang bukan sahaja hebat dalam akademik tetapi bersama-sama menyemarakkan semangat bersukan.