FATIN RANGKUL EMAS NEGARA DI KEJOHANAN MEMANAH PIALA ASIA (STAGE 2) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 September 2016 - Fatin Nurfatehah Mat Salleh, 25, atlet memanah negara yang sedang mengikuti pengajian di Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mempertahankan pingat emas memanah berpasukan wanita (compound) di Kejohanan Piala Asia peringkat kedua yang berlangsung di Taoyuan, Taiwan pada 8 hingga 13 September 2016.