BERKORBAN UNTUK MENJADI YANG TERBAIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 September 2016 - Seluruh warga Universiti Sains Malaysia (USM) diseru untuk sanggup berkorban demi menjadi umat yang terbaik.