Palm Oil Mill Effluent Tertiary Treatment Using Ferrous Sulphate - Asis, Ahmad Jaril (2017)
Industri pengilangan minyak sawit mentah menghasilkan air sisa buangan yang mengandungi kandungan enap cemar yang sangat tinggi dan memerlukan kaedah perawatan yang berkesan