Correlation Between Spt, Mackintosh Probe And 2-D Resistivity Values For Soils Stiffness - Tarmizi, Tarmizi (2017)
Kajian menggunakan kaedah geofizik dan geoteknik telah dijalankan untuk mengkaji ketekalan tanih di USM, Pulau Pinang dengan kawasan granit terluluhawa dan Sungai Batu, Kedah (Malaysia) dengan kawasan sedimen