Single-Stage Biosynthesis Of Poly(3-Hydroxybutyrate-co-4- Hydroxybutyrate) Using Cupriavidus sp. Usmaa1020 Via Mixed-Substrate Cultivation Strategy - Huong, Kai Hee (2017)
Kopolimer poli(3-hidroksibutirat-ko-4-hidroksibutirat) [P(3HB-ko-4HB)] merupakan polihidroksialkanoat (PHA) yang penting dalam bidang biofarmaseutikal dan perubatan