Duck Feet Gelatin – Characterization And The Effects Of Sugars And Salts On Its Gelation, Foaming And Emulsifying Properties - Kuan, Yau Hoong (2017)
Industri makanan adalah pengguna utama gelatin bagi pelbagai applikasi disebabkan oleh kemampuan yang unggul dalam penggelan, pembusaan dan pengemulsian