Reduction Of Ammoniacal Nitrogen In Semiconductor Wastewater Using Sequence Batch Reactor By Vermiwash-Isolated Bacteria - Zainal Abidin, Nur Farehah (2017)
Air sisa semikonduktor mengandungi banyak bahan kimia refraktori dan juga sebatian organik dan bukan organik serta menunjukkan tahap ammonia, fosfat dan flourida yang tinggi