Bersih 2.0: Satu Kajian Kes - Padzil, Mohammad Hazizi (2017)
Tesis ini bertujuan mengkaji Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH 2.0) sama ada gabungan tersebut membentukkan gerakan sosial baharu ataupun hanyalah sebuah gerakan sosial yang bersifat tradisional