The Experience Of Work: A Case Study Of Kindergarten Teachers In Penang - Sulaiman, Nurshakirin (2017)
Thesis ini mengkaji tentang pengalaman kerja guru-guru tadika di Pulau Pinang. Kajian ini bertujuan untuk menerokai dan memahami pengalaman kerja guru-guru tadika tentang bagaimana perasaan mereka melalui proses kerja harian sebagai seorang guru tadika