Establishing Reading Comprehension Ability Of Iraqi Efl Pre-University Students - Tariq Najim Al-Juboory, Zubaida (2017)
Membaca adalah kemahiran penting dalam memahami sesuatu teks dan seterusnya memahami pengalaman tulisan penulis. Adalah penting bagi setiap pelajar mempunyai kemahiran membaca dan kefahaman menghadapi cabaran akademik