USM KOMITED PERTINGKAT KUALITI DAN KECEMERLANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 6 September 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus komited untuk mempertahan malah meningkatkan kualiti akademik serta kecemerlangannya di samping berusaha gigih mengekalkan kedudukannya sebagai Universiti Penyelidikan negara.