USM JOHAN PESTA PANTUN NEGERI KELANTAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 7 September 2016 - Pasukan pantun Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) menggondol hadiah wang tunai berjumlah RM1,500 apabila dinobatkan sebagai Johan Pesta Pantun Negeri Kelantan 2016.