USM BANTU PERKASA EKONOMI MASYARAKAT DALAM PROJEK TERNAKAN LEBAH KELULUT SIK DAN JERLUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 3 September 2016 - Sebagai sebuah institusi pengajian tinggi yang mempunyai tanggungjawab sosial, Universiti Sains Malaysia (USM) terus komited menyumbang ilmu, kepakaran serta teknologi yang ada.