SEWAAN DEWAN SEMINAR PUSAT PEMINDAHAN ILMU (KTC) TORAY-USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 September 2016 - Pusat Pemindahan Ilmu Universiti Sains Malaysia (USM) menyediakan Dewan Seminar dengan kadar sewaan yang kompetitif untuk mengadakan seminar, bengkel, taklimat, latihan, tarian, kelas lakonan, perbincangan tertutup dan majlis rasmi.