PENDEKATAN HOLISTIK PSI LANTIK SUKARELAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 5 September 2016 – Pendekatan holistik kumpulan sokongan Penyusuan Susu Ibu (PSI) dengan melantik sukarelawan dan sistem sokongan yang terbaik dapat membantu meningkatkan usaha mempromosi faedah penyusuan ibu.