KUMPULAN PERTAMA DOKTOR PERUBATAN MENDAFTAR DIRI DI BELGAUM INDIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 3 September 2016 - Kumpulan pertama seramai 25 orang pelajar Ijazah Doktor Perubatan USM-KLE telah selamat sampai di Belgaum pada 2 September jam 11.45 malam tadi. Mereka yang terdiri daripada 11 pelajar lelaki dan 14 pelajar perempuan diiringi oleh pensyarah Pusat Pengajian Sains Perubatan USM Profesor Dr. Suhaimi Wahab.