JOMBACA@USM PUPUK BUDAYA MEMBACA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 September 2016 - Jawatankuasa Kempen Membaca Perpustakaan Hamzah Sendut (PHS) Universiti Sains Malaysia (USM) telah memperkenalkan sudut pecinta buku dan kotak derma buku baharu untuk warga USM di bawah tagline jombaca@USM. (mailto:jombaca@USM.)