BRAINY MOO CHOCO DRINKS BAWA PULANG RM30,000 SEED FUND - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 4 September 2016 - Koperasi Siswa Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kejuruteraan Nibong Tebal Berhad berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir Pertandingan Hi-Per Student Co-operatives 2016 membawa pulang wang tunai RM30,000 sebagai 'seed fund' anjuran bersama Teraju, Suruhanjaya Koperasi Malaysia, ANGKASA dan INSKEN dengan hadiah disampaikan oleh Pengerusi Eksekutif Suruhanjaya Koperasi Malaysia Dr. Noor Zari Hamat.