TAMAN REKREASI UNIVERSITI ANTARA ASET PENJANAAN KEWANGAN USM MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PENANG, 3 September 2016 - Taman Rekreasi Universiti yang merupakan aset universiti perlu terus dipelihara dan dijaga dengan baik untuk terus dibangunkan pada masa hadapan. Demikian kata Naib Canselor USM, Profesor Dato' Dr. Omar Osman yang bersama-sama lebih 300 orang pelajar dari 6 buah desasiswa kampus induk menanam sebanyak 100 batang pokok buahbuahan termasuk spesis durian dalam Program Penanaman Anak Pokok 'Adopt A Tree' di Taman Rekreasi USM pagi ini.