Students’ Perception On Service Quality Performance Of On-Campus Student Housing At Peninsular Malaysian Universities - Mohd Najib, Nurul ‘Ulyani (2017)
Penilaian bangunan merupakan suatu perkara biasa kepada masyarakat disebabkan oleh peningkatan jumlah kemudahan infrastruktur yang masih ditakuk lama pada abad ke-21 ini