SEMAI SEMANGAT CINTAKAN USM DALAM DIRI SETIAP PELAJAR – NAIB CANSELOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 31 Ogos 2016 – Pelajar baharu sidang akademik 2016/2017 disarankan untuk menyemai dan menyuburkan semangat cintakan negara dengan mula mencintai dan menyayangi Universiti Sains Malaysia (USM) seterusnya mengenali, menerokai setiap inci, segala keseronokan, nilai serta rukun perlu dikuasai setiap pelajar yang terdapat di Kampus Kesihatan.