PROGRAM PEWARIS NEGARA HASILKAN GRADUAN HOLISTIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
TANAH MERAH, 3 September 2016 - Program Pewaris Negara anjuran Jabatan Penerangan negeri Kelantan bersama pelajar universiti dengan masyarakat setempat mampu membentuk anak muda yang holistik.