PFA USM BERI PENDIDIKAN BERKAITAN PENYUSUAN SUSU UNTUK IBU KETIKA BENCANA BANJIR KELANTAN 2014 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 3 September 2016 - Banjir besar yang melanda Kelantan pada 2014 adalah yang terburuk dalam sejarah Malaysia dan telah melibatkan 155 mangsa pada gelombang pertama banjir pada 18 Disember 2014 dan gelombang kedua pada 24 Disember 2014 melibatkan lebih ramai mangsa.