PASANGAN KEMBAR RELA BERPISAH DEMI MELANJUTKAN PENGAJIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 2 September 2016 – Pasangan kembar seiras Ros Afifa dan Ros Amina Mohd Anuar terpaksa berpisah buat pertama kali apabila masing-masing ditawarkan melanjutkan pengajian di Univeristi Awam bagi sesi kemasukan 2016/2017.