IBUBAPA SYUKUR ANAK TERPILIH JALANI PEMBEDAHAN JANTUNG DI HOSPITAL USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 2 September 2016 - "Tiada ucapan paling indah yang dapat saya zahirkan kecuali syukur Alhamdulillah," demikian luahan hati seorang ibu, Nur Zatul Iffah, 31, yang gembira selepas menunggu hampir lapan bulan akhirnya anak yang dikasihi selamat menjalani pembedahan jantung di Hospital USM.