DUA PELAJAR DOKTOR FALSAFAH JAYAKAN KOLABORASI PERTAMA DENGAN REPUBLIC CZECH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 1 September 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) mencipta sejarah dalam pelebaran kolaborasi antarabangsanya apabila julung kali merealisasikan kerjasama penyelidikan dengan salah sebuah universiti dari Republic Czech.